Hva skjer i Homlas Hage?

jordnære opplevelser

Øyeblikk fra vår Instagramverden

Sjølplukk

hos homlas hage 

For at du som kunde skal få den beste og tryggeste opplevelsen i år, så har vi laget en guide til hvordan få den beste opplevelsen hos oss. Vi gjør våres beste for at du skal få en helt super opplevelse hos oss i Homlas Hage. Guiden kan du finne her, på Facebook og på Instagram. 

I tillegg til selvplukk kan du i år også besøke vår godværskafé, hvor du kan finne noe å bite på og noe å drikke. Som tidligere år har vi også åpent i suttreistbutikken, hvor vi selger egne varer, og varer fra andre gårder i området. 

For de som har lyst på noe ekstra spennende, kan du ta en tur og se på grisene i grisebingen vår, kjøre en tur i Humletoget, eller bli med oss på Humlesafari

Agat.jpg
sjølplukk_steg_for_steg_some.png

Nyheter

i homlaS hage

Vi utvider bringebærhagen!

i 2019 plantet vi et helt nytt felt med bringebær av sorten Glen Fyne. Denne sorten har vist seg å trives godt hos oss, og den er både frisk og søt på smak. Den har en litt lenger sesong enn den andre hovedsorten Glen Ample, og forhåpentligvis betyr det at vi kan ha en litt lenger sjøllpukkesesong i Homlas Hage.

Ung plante - ung ekspertise 💚🌱 #miniho
17883308473641947.jpg

Mer enn bare 

Bringebær

Vi har ikke lenger mais på menyen. Værforholdene var dessverre ikke helt optimale, men det det var gøy å prøve.

Vi har heller satset mer på bær, for de trives så godt hos oss. Vi har 5 typer bringebær og solbær. Og vi har også et stikkelsbærprosjekt gående. 

Besøk gjerne vår godværskafe og vår stuttreistbutikk for lokale fristelser!

Mini-Homlas solsikkeråker er til glede for humler, bier og andre pollinerende insekter når de blomstrer. 

Men det blir mange av dem, så vi har nok til at du kan plukke de du synes er vakrest og ta med hjem til balkongen, terrassen eller kjøkkenbordet. 

Fullt av glade sjølplukkere i Homlas Hag
solsikke.jpg