Øyeblikk fra vår Instagramverden

Opplevelser

i homlas hage 

Til vanlig har vi åpen sjølplukk, godværskafe og stuttreistbutikk i sesongen. Det er ikke sikkert det er mer som skal til for en jordnær opplevelse, men iblant skjer det litt ekstra.

Bli med på Humleyoga i bringebæråkern 2019 .

Gjør yogaøvelser med sertifiserte instruktører blant modne bringebær og summende humler i sommer. Du kan plukke bær og besøke kaffeen etter timen om du ønsker det. Påmelding via fb eller vår hjemmeside. Max 15 deltakere per gang. Kr 100 per pers. Ta med egen matte eller teppe.

Datoer og klokkeslett:
Lørdag 27.7, kl 11
Torsdag 1.8 kl 13
Torsdag 8.8 kl 13
Lørdag 17.8 kl 11

Nyheter

i homlaS hage

Vi utvider bringebærhagen!

i 2019 planter vi et helt nytt felt med bringebær av sorten Glen Fyne. Denne sorten har vist seg å trives godt hos oss, og den er både frisk og søt på smak. Den har en litt lenger sesong enn den andre hovedsorten Glen Ample, og forhåpentligvis betyr det at vi kan ha en litt lenger sjøllpukkesesong i Homlas Hage.

Mer enn bare 

Bringebær

 Vi prøver oss med mais i 2019 også, og er spente på hva året bringer av temperaturer og nedbør. Får vi det som vi vil, kan du komme å plukke fersk mais rett fra jordet hos oss. Det er bare å bli en nyfrelst maisdigger, fordi det bare smaker så ferskt og søtt at du det er fort gjort å bli hekta.

Mini-Homlas solsikkeråker er til glede for humler, bier og andre pollinerende insekter når de blomstrer. 

Men det blir mange av dem, så vi ar nok til at du kan plukke de du synes er vakrest og ta med hjem til balkongen, terrassen eller kjøkkenbordet. 

Stuttreist og jordnært

Nettumsvegen 39, 2848 Skreia.

90984902

Velkommen om du digger humler og bringebær <3